Hyvinvointivalmentajille

Emme juuri nyt etsi uusia valmentajia, mutta olemme ehdottomasti kiinnostuneita yhteistyöstä myöhemmin. Joten jos sinulla on sinulla osaamista ja koulutusta hyvinvointialalle sekä kiinnostusta työskentelyyn meillä, ole rohkeasti yhteydessä!

Wirkeellä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi ja tekemään rakastamaasi työtä huippuporukassa. Jokainen wirkeeläinen tekee työtä sydämellä, haluten tarjota aina parhaan mahdollisen osaamisensa asiakasta auttaakseen.

Sinulla tulee olla hyvät tekniset taidot, mahdollisuus ja halu täysin etänä ohjaamiseen sekä olemassa oleva y-tunnus. Työtä tehdään itsenäisesti, kuitenkin tiimin tuella. Vuosittain järjestämme yhteiset koulutus- ja virkistyspäivät ja kuukausittain kokoonnumme yhteisille aamukahveille.

Jokaisen wirkeeläisen tulee jakaa samankaltaiset arvot. Asiakas on aina meillä keskiössä. Jos kiinnostuit, niin
lähetä vapaamuotoinen hakemus kristiina@wirkee.fi niin jutellaan lisää ja katsotaan, millaista yhteistyötä
voisimme tehdä.

”Wirkee-valmentajana pääsen hyödyntämään omaa osaamistani auttaakseni asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa. Wirkee-sovelluksen avulla valmennus voi tapahtua ajasta ja paikasta riippumattomana. Useimpien asiakkaiden kanssa olemme päivittäin yhteydessä ja valmennus on hyvin vuorovaikutteista.”