Wirkee

Wirkee

Blogin teemat liittyvät kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja oman elinvoiman säilyttämiseen eli liikuntaan, ravitsemukseen ja uneen sekä palautumiseen. Nostamme myös erilaisia tutkimustuloksia ja mielenkiintoisia (työ)hyvinvoinnin teemoja käsittelyyn. Uusi blogiteksti julkaistaan kaksi kertaa kuussa.

Wirkeen blogi alkaa

Olemme saaneet paljon positiivista palautetta meidän yrityksemme nimestä ja monesti meiltä kysytään, mistä nimi Wirkee on tullut. Tarina alkaa vuodesta 2020, jolloin Wirkeen perustaja Kristiina perusti ensimmäisen toiminimensä. Koskaan ei pitänyt alkaa yrittäjäksi, mutta useiden sattumien (eikä edes kovin mukavien sellaisten kautta), toiminimi laitettiin pystyyn. Kaikista haastavinta yrityksen perustamisessa on tietenkin nimen keksiminen. Samalla oli ajatuksena perustaa Instagram-tili, joka keskittyy hyvinvoinnin eri teemoihin, joten nimen tuli olla jotakin muuta kuin Tmi Kristiina Kauranen.

Silloin ei ollut vielä mitään ajatusta siitä millainen Wirkeestä myöhemmin vielä tulee. Kristiina kuitenkin pohti jo silloin, että se mitä maailmaan tarvitaan enemmän ovat vireys, virkeys, elinvoima, positiivisuus ja ilo. Nämä olivat nousseet vuosi vuodelta tärkeämmiksi teemoiksi Kristiinan elämässä ja olivat myös jonkinlaisia tavaramerkkejä, mistä Kristiina tunnettiin. Nimestä tuli huokua ensikuulemalta pirteys ja kertoa, jotakin siitä mitä yritys tekee. Nimen tuli olla myös tarpeeksi lyhyt ja taipua erilaisiin hästägeihin ja lyhenteisiin hyvin, kuten #wirkeetähuomenta #wirkeearki.

Sittemmin aina välillä on mietityttänyt, että aikamoinen riski oli myös tuollainen nimi, joka edellyttää pirteyttä ja aktiivisuutta, oli tilanne mikä tahansa. Välillä aamuseitsemän palavereissa olo ei ole kaikista wirkein, mutta onneksi on ihan ok sanoa, että tänään olen vähemmän wirkee. Se on elämää! Myös sitä Wirkee haluaa kertoa ihmisille. Välillä on päiviä, jolloin kaikki tuntuu haastavalta ja elinvoima on kadoksissa. Mutta aina tulee myös päivä, kun aurinko taas paistaa. Omilla valinnoilla voi vaikuttaa omaan elinvoimaan ja wirkeyteen suuresti. Pienin askelin ja säännöllisin teoin. Siinä vaiheessa, kun oma kuppi on tyhjä, se on vaikeaa ja saattaa tarvita apua. Tätä varten on Wirkeen valmentajat olemassa. Me autamme ja tsemppaamme yli arjen haasteiden ja vähemmän wirkeiden päivien.

Yhdessä olemme enemmän

Ensimmäisessä logossa luki lisäksi by Kristiina, mutta nyt se on tiputettu pois, koska Wirkee on paljon enemmän kuin vain Kristiina. Wirkee on toteutunut unelma ja mahdollisuus vaikuttaa suuresti ihmisten elämään. Wirkeen visiona on lisätä hyvinvointia maailmaan ja missiona auttaa työntekijöitä löytämään sekä säilyttämään oman elinvoimansa. Blogi on luonteva jatko työlle mitä teemme muualla somessa, meidän valmennuksissamme ja erilaisissa yritysten tilaisuuksissa.

Uusi blogiteksti julkaistaan kahdesti kuussa. Ota meidän somekanavamme seurantaan Instagramissa, Facebookissa ja Linkedinissä, niin saat aina tiedon uudesta blogitekstistä. Myös tilaamalla uutiskirjeen saat blogivinkit suoraan sähköpostiisi. Blogin teemat liittyvät kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja oman elinvoiman säilyttämiseen eli liikuntaan, ravitsemukseen ja uneen sekä palautumiseen. Nostamme myös erilaisia tutkimustuloksia ja mielenkiintoisia (työ)hyvinvoinnin teemoja käsittelyyn.

Blogia pääosin kirjoittaa Wirkeen perustaja Kristiina ja lisäksi @kaupunkikahvilla Marianne. Lisäksi saattaa olla vieraskynäkirjoittajia. Jos haluat blogitekstisi julkaistavaksi, niin ota yhteyttä Kristiinaan.
Wirkein blogiterveisin,

Kristiina

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue myös

Liikkumattomuus maksaa miljardeja

Jokainen on varmasti kuullut sanonnan: ”Istuminen tappaa.” Vaikka siihen ei heti paikalla kuolisikaan, on sen rahalliset, puhumattakaan elämänlaadun ja ihmisten elinvoiman vähenemisen

Lue kokonaan »

Wirkee hyvinvoinnin edistäjänä

Wirkeen alkuperäinen ajatus oli, että jokaisella yrityksellä pitäisi olla oma personal trainer. Yksi ihminen, jonka ainoa tehtävä on huolehtia henkilöstön hyvinvoinnista ja

Lue kokonaan »